Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012Δεν πτοούν τους Χριστιανούς η χθεσινή ρίψη χημικών και οι προπηλακισμοί των 10 διμοιριών των ΜΑΤ! ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ έξω από το θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ (Ιερά οδός 44) Ως «Πόντιος Πιλάτος» ο εισαγγελέας υπηρεσίας αρνήθηκε να εφαρμόσει την αυτόφωρη διαδικασία μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ. Δεν στοιχειοθετούσε για τον εκπρόσωπο της δικαιοσύνης κακόβουλη βλασφημία ότι ο Θεάνθρωπος, Λόγος του Θεού Ιησούς Χριστός παρουσιαζόταν στη θεατρική παράσταση ως ομοφυλόφιλος!!!  

Η δυναμική παρουσία Ορθοδόξων Χριστιανών αλλά και η παρουσία βουλευτών και μελών της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ματαίωσε και πάλι τη βλάσφημη παράσταση Corpus Christi. Πολιτικές διαστάσεις λαμβάνει το θέμα της αντίδρασης χριστιανών έναντι της κακόβουλης βλασφημίας των θείων που απειλεί τη θρησκευτική ειρήνη και την κοινωνική συνοχή.

Γράφει ο Διονύσης Μακρής

Η ολοφάνερη αδυναμία της παραπαίουσας στα δίκτυα της ανομίας ελληνικής δικαιοσύνης να εφαρμόσει το νόμο ώστε να διασφαλισθεί η θρησκευτική ειρήνη και η κοινωνική συνοχή ευθύνεται σε μέγιστο βαθμό για τα απαράδεκτα χθεσινά επεισόδια και τους προπηλακισμούς χριστιανών Ορθοδόξων από τις αστυνομικές δυνάμεις έξω από το θέατρο Χυτήριο, όπου θα παιζόταν η βλάσφημη παράσταση Corpus Christi! Στον εισαγγελέα υπηρεσίας δεν αρκούσε βλέπετε η μηνυτήρια αναφορά του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ που κατατέθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Ομονοίας νωρίς το απόγευμα για να κινήσει την προβλεπόμενη από το νόμο αυτόφωρη διαδικασία. Δεν τον κάλυπτε νομικά τον εισαγγελέα υπηρεσίας (!!!) το ότι στην εν λόγω θεατρική παράσταση CORPUS CHRISTI ο ιδρυτής της Αγίας Εκκλησίας μας Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός παρουσιαζόταν ως κίναιδος και ανώμαλος! Επιχειρώντας μάλιστα να αποφύγει να δυσαρεστήσει αυτούς που από μυστικές στοές ανομίας κινούν τα νήματα του πάλαι ποτέ υγιούς θεσμού της ελληνικής δικαιοσύνης κωλυσιεργούσε κατά το παράδειγμα του Ποντίου Πιλάτου ζητώντας μαρτυρίες και καταθέσεις από ανθρώπους που να έχουν παρακολουθήσει τη βλάσφημη παράσταση προκειμένου να δώσει το πράσινο φως της αυτόφωρης διαδικασίας!!!
Στην ουσία εφάρμοζε την πολιτική του Ποντίου Πιλάτου πιθανόν για να διασφαλίσει την προσωπική και οικογενειακή του γαλήνη μέσα από την αποδοχή του άκρατου ωχαδελφισμού απέναντι στο έγκλημα της κακόβουλης βλασφημίας των θείων! Δυστυχώς η ανεπίτρεπτη συμπεριφορά του λειτουργού της Θέμιδος απέδειξε για ακόμη μία φορά πως η πατρίδα μας νοσεί βαρύτατα, πως το χριστιανικό κράτος μας πάσχει από ανίατη ασθένεια. Ασθένεια που δεν έχει να κάνει τόσο με το δήθεν αγώνα της παραμονής μας ή της εξόδου μας από το ευρώ και την εξασφάλιση μια εικονικής ευημερίας αλλά με την σφοδρότατη καταπάτηση των ιερών και οσίων της φυλής μας! Γιατί καλοί μου Χριστιανοί τα ιερά και όσια αυτά της φυλής μας αποτελούν το θεμέλιο λίθο της Ορθόδοξης Ελλάδας μας. Θεμέλιο λίθο που έκτισαν με ποτάμι αίμα και θυσίες οι πρόγονοι μας για να μπορούν σήμερα κάποιοι «συνήγοροι της ηλιθιότητας» κουλτουριάρηδες ενός ξεπερασμένου μεσαιωνικού δαιμονικού και αμιγώς σιωνιστικής εμπνεύσεως διαφωτισμού να παίζουν σαν ξεπεσμένες καρικατούρες γύρω από ένα γαϊτανάκι της ανομίας που οι στοές και οι λέσχες της ανομίας έχουν περίτεχνα στήσει στην ευλογημένη χώρα μας!
Την στιγμή λοιπόν που στο αστυνομικό τμήμα της Ομονοίας εξελισσόταν η πραγματική σκηνή της διάλυσης του κράτους μέσω του ωχαδελφισμού του λειτουργού της δικαιοσύνης, έξω από το θέατρο Χυτήριο, στην Ιερά Οδό 44, εξελισσόταν ένα άλλο δράμα! Γιατί καλοί μου άνθρωποι δράμα είναι να βλέπεις τα υποτιθέμενα όργανα της τάξεως (!!!) να επιχειρούν κατ’ εντολήν του προϊσταμένου τους υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια στο όνομα της δήθεν ελευθερίας της έκφρασης να εξασφαλίσουν ελεύθερη δίοδο στο θέατρο προκειμένου οι κάθε λογής ανώμαλοι να μπορούν χωρίς πρόβλημα να παρακολουθήσουν την χυδαία θεατρική παράσταση! Δράμα είναι να βλέπεις νεαρά αμούστακα στην πλειονότητα τους παιδιά των δυνάμεων καταστολής να ορμούν με τη μανία αιμοβόρου ζώου στους ηλικιωμένους στην πλειονότητα χριστιανούς που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά έναντι της κακόβουλης βλασφημίας των θείων! Χριστιανούς που άφησαν την «άνεση του καναπέ» και τη συνειδησιακή χαλαρότητα της εποχής μας και βγήκαν στο δρόμο όχι για να αυξήσουν το μισθό τους ή τη σύνταξη τους αλλά για να ομολογήσουν Χριστό Εσταυρωμένο. Μαζί τους και ελάχιστοι ιερείς που κατέβηκαν κυρίως  από το Άγιο Όρος με το σταυρό στο χέρι για να τρέψουν σε φυγή τα δαιμόνια της βλασφημίας, έτσι ώστε να μην εκτοξευθούν και πάλι από την πρωτεύουσα της ευλογημένης χώρας μας τα βέλη της βλασφημίας προς τον ουρανό. Βέλη της βλασφημίας που δεν μπορούν να φθάσουν το Θεό αλλά δυστυχώς γυρίζουν στα κεφάλια όλων μας. Θέλησαν με την πάντοτε λειτουργούσα ως «αντιβίωση» υμνολογία της Εκκλησίας μας να αντιτάξουν απέναντι στην κακόβουλη πράξη της βλασφημίας τη δοξολογία του Θεού κατά το παράδειγμα των αγγέλων ώστε να την αποτρέψουν.
Μαζί τους είχαν επιστρατευθεί σιωπηλά και μέλη του μυστικού χριστιανικού στρατού που εδώ και καιρό έχει συγκροτηθεί, τα οποία με την ταυτόχρονη ανάγνωση του Ψαλτηρίου σε όλη την Ελλάδα προσέδιδαν μια πρωτόγνωρη δυναμική. Στην δυναμική αυτή που ολοένα και αυξάνεται παρουσιάζεται η εγκλωβισμένη στα άνομα κέντρα ανήμπορη και άβουλη κυβέρνηση Σαμαρά, όπως αποδεικνύεται στην πράξη έναντι της εφαρμογής του νόμου. Την αδυναμία αυτή επιχειρούν και καταφέρνουν τελικά να καλύψουν βουλευτές, μέλη και στελέχη του κόμματος της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι έδωσαν ουσιαστικό αγωνιστικό παρόν στο πλευρό των χιλίων περίπου Ορθοδόξων Χριστιανών. Μέσα στο κλίμα αυτό οι συντελεστές της θεατρικής παράστασης, παρά την συμπαράσταση που είχαν από τους γνωστούς πλέον  «συνηγόρους της ηλιθιότητας» βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ ματαίωσαν για δεύτερη φορά τη βλάσφημη παράσταση. Βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» κατέβασε για δεύτερη φορά τα διαφημιστικά πανό, ενώ οι Χριστιανοί ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 8 μ. μ. προκειμένου και πάλι με την παρουσία τους να αποτρέψουν να εκτοξευθεί από την ευλογημένη Αθήνα η φοβερή βλασφημία προς τον Χριστό και τους Αγίους Αποστόλους.
Βέβαια τα ελεγχόμενα στην πλειονότητά τους τηλεοπτικά κανάλια από τα κέντρα ανομίας τόσο τα εγχώρια, όσο και της αλλοδαπής επιχείρησαν να υποβαθμίσουν την παρουσία των Ορθοδόξων Χριστιανών και να στηρίξουν την παράσταση με φράσεις και αοριστολογίες του τύπου «θεωρούν βλάσφημη την παράσταση» και θρησκευτικά σωματεία... αποφεύγοντας έτσι να μπουν στην ουσία του θέματος μη τυχόν και δυσαρεστήσουν τα υποταγμένα στη μασωνία αφεντικά τους.
Έναντι αυτών απλά παραθέτουμε τη δήλωση της κυρίας Σταυρούλας, που δεν ανήκει, όπως και πολλοί άλλοι συγκεντρωθέντες σε κάποιο θρησκευτικό σωματείο και επιπλέον δεν κρίνει σκόπιμο να «εφησυχάζει» όπως πράττει τα τελευταία χρόνια ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος...
«Παιδί μου και σήμερα και αύριο και όποτε χρειαστεί θα έρθουμε εδώ με το σταυρό και την εικόνα της Παναγιάς και του Χριστού στο χέρι για να εκδιώξουμε τα φοβερά δαιμόνια της βλασφημίας που κυβερνούν τους υποτιθέμενους «ηθο-ποιούς». Είμαι 70 ετών και να ξέρετε δεν θα μας πτοήσουν ούτε τα χημικά ούτε και οι προπηλακισμοί των ΜΑΤ και των υπολοίπων αστυνομικών που προστατεύουν το θέατρο «Χυτήριο» τον βδελυρό αυτό τόπο της βλασφημίας του Θεού.
Προσωπικά είμαι έτοιμη να δώσω ακόμη και το αίμα μου στον Χριστό για να αποφύγω να ακούσω μπροστά στο απολογητικό βήμα να μου λέει: «Που ήσουν Σταυρούλα όταν βλασφημείτο το όνομα μου;» Δεν βρίσκομαι εδώ για να υπερασπίσω τον Θεό, όπως λένε κάποια ανόητα φτωχά μυαλά πολιτικών ταγών αλλά για να ομολογήσω τον Χριστό και να αποτρέψω με την παρουσία μου να καταστεί σε πράξη η κατάφωρη αυτή βλασφημία. Ο Θεός άλλωστε δεν έχει ανάγκη της δικής μας υπεράσπισης.
 Θα είμαι και αύριο εδώ και όποτε χρειαστεί μαζί με το μικρό αυτό ποίμνιο που επισταμένως κάποιοι θέλουν να κατηγορούν και να παρουσιάζουν πως εκφράζει μεσαιωνικές αντιλήψεις για να χορεύουν έτσι ανεξέλεγκτα γύρω από το γαϊτανάκι της ανομίας υποστηρίζοντας με πρωτοφανή αναίδεια όπως η Βάσια Παναγοπούλου ότι αν και βλάσφημοι παραμένουν χριστιανοί που θίγονται από όλους εμάς τους «τραμπούκους». Ζει Κύριος ο Θεός και δεν θα επιτρέψει να καταστεί πράξη αυτή η κακόβουλη βλασφημία»!
Η 70 χρονη κυρά Σταυρούλα καλοί μου Χριστιανοί έδωσε το στίγμα της πραγματικής ομολογίας. Ομολογία που πρέπει να διατυπώσουμε όλοι μας ενώπιον ουρανού και γης όλοι μας και πάλι σήμερα στις 8 μ.μ. στην νέα συγκέντρωση έξω από το θέατρο «ΧΥΤΗΡΙΟ» (Ιερά οδό 44).
Το σωματείο των Ελλήνων Ηθοποιών    

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών με ανακοίνωσή του καταδικάζει «οποιεσδήποτε ενέργειες που θίγουν, προσβάλλουν, απειλούν και στερούν το δικαίωμα της ελευθερίας στην τέχνη».
«Η ελεύθερη έκφραση, η ευαίσθητη ματιά πάνω σε κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν είναι σκοπός της τέχνης του ηθοποιού και κατά συνέπεια όλων των τεχνών» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Σωματείου, με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια έξω από το Θέατρο Χυτήριο, στην Ιερά Οδό.
«Για αυτόν τον λόγο είμαστε ενάντια σε ό,τι περιορίζει, ελέγχει και υπονομεύει τη δουλειά μας και την εξέλιξή μας. Η βαρβαρότητα, η βία, η καταστολή, η λογοκρισία και η επιβολή περιορισμών στην τέχνη και στη ζωή εντείνονται όλο και περισσότερο. Κι όταν η τέχνη λογοκρίνεται, λογοκρίνεται και η ζωή. O φόβος του συστήματος εκφράζεται με την αυξανόμενη τρομοκρατία του λαού. Οι ηθοποιοί αντιστεκόμαστε σε οτιδήποτε μας στερεί το δικαίωμα στην έκφραση, στην ομορφιά, στην ποιότητα, στην εξέλιξη, στην αμφισβήτηση αυτής της βίαιης για τον λαό πολιτικής. Η τέχνη μας είναι ένα πνευματικό όπλο που στοχεύει στην αφύπνιση των συνειδήσεων. Αυτό το όπλο δεν θα το παραδώσουμε ποτέ» καταλήγει η ανακοίνωση.
Η απάντηση στους ανωτέρω που θέλουν να ποιούν το ήθος είναι αυτή που έδωσε ο Διονύσιος Μακρής, Δημοσιογράφος και Θεολόγος στην κ. Βάσια Παναγοπούλου, ιδιοκτήτρια και παραγωγού της βλάσφημης θεατρικής παράστασης. Βλ. (ρεπορτάζ http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=1712&obcatid=1). Το μόνο που θα σημειώναμε για να το καταλάβει ο Έλληνας Πολίτης είναι απλώς ότι το να παρουσιάζεις τον Χριστό και τους Αποστόλους ως κίναιδους ούτε ομορφιά δύναται να εκληφθεί, ούτε τέχνη, ούτε ποιότητα στην εξέλιξη κ.ο.κ.
 
Συντάκτης: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
Πηγή: ΑΚΤΕ-ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ 
 http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=1713&obcatid=1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροή δεδομένων

Ετικέτες-Κατηγορίες

p.Ioannis.Kiparissopoulos. Από το Blogger.

Πληροφορίες

Αναγνώστες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ
Για να μπείτε στήν Αγία Γραφή κάντε κλίκ στην εικόνα

ΠΑΤΕΡΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ
Για να μπείτε στις αναρτήσεις με τα Πατερικά κείμενα κάντε κλίκ στην εικόνα

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ
Για να μπείτε στις αναρτήσεις κάντε κλίκ στην εικόνα

ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ
Για να μπείτε στις αναρτήσεις κάντε κλίκ στην εικόνα

ΑΓΙΟΙ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ

ΑΓΙΟΙ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ
Για να μπείτε στις αναρτήσεις κάντε κλίκ στην εικόνα

ΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΞ Αγίου Ιωάννου Σιναϊτου

ΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΞ  Αγίου Ιωάννου Σιναϊτου
Για να μπείτε στις αναρτήσεις κάντε κλίκ στην εικόνα

Ορθόδοξο Συναξάρι

Επικοινωνήστε μαζί μας…...

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ

ΓΕΡΩΝ  ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ
Για να μπείτε στις αναρτήσεις κάντε κλίκ στην εικόνα

ΓΕΡΩΝ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ

ΓΕΡΩΝ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ
Για να μπείτε στις αναρτήσεις κάντε κλίκ στην εικόνα

Γέροντας Ιάκωβος Τσαλίκης

Γέροντας Ιάκωβος Τσαλίκης
Για να μπείτε στις αναρτήσεις κάντε κλίκ στην εικόνα

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ
Για να μπείτε στις αναρτήσεις κάντε κλίκ στην εικόνα

Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός

Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός
Για να μπείτε στις αναρτήσεις κάντε κλίκ στην εικόνα

Γέροντας Ιωσήφ ο Ησυχαστής

Γέροντας Ιωσήφ ο Ησυχαστής
Για να μπείτε στις αναρτήσεις κάντε κλίκ στην εικόνα

Γέροντας Εφραίμ Κατουνακιώτης

Γέροντας Εφραίμ Κατουνακιώτης
Για να μπείτε στις αναρτήσεις κάντε κλίκ στην εικόνα

Άγιος Σιλουανός ο Αθωνίτης

Άγιος Σιλουανός ο Αθωνίτης
Για να μπείτε στις αναρτήσεις κάντε κλίκ στην εικόνα

Άγιος Νεκτάριος Επίσκοπος Πενταπόλεως

Άγιος Νεκτάριος Επίσκοπος Πενταπόλεως
Για να μπείτε στις αναρτήσεις κάντε κλίκ στην εικόνα

ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ Ο ΝΕΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ Ο ΝΕΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ
Για να μπείτε στις αναρτήσεις κάντε κλίκ στην εικόνα

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ
Για να μπείτε στις αναρτήσεις κάντε κλίκ στην εικόνα

Συνολικές προβολές σελίδας